Aanbouw offerte aanvragen

Prefab aanbouw zorgt voor minder overlast
Prefab constructies hebben veel voordelen, beperking overlast is daar één van

Geen overlast met een prefab aanbouw

U wilt een grotere woning, maar u heeft geen zin om wekenlang in de troep van de verbouwing te zitten? Overweeg dan eens een prefab aanbouw. Bij een prefab aanbouw wordt uw dakkapel, terrasoverkapping of uitbreiding van uw woning kant-en-klaar op maat bij u geleverd. Het enige wat er dan hoeft te gebeuren, is het plaatsen van de aanbouw. Van tevoren kunt u uw wensen bespreken, worden de maten opgemeten en maakt de aanbouwexpert een ontwerp. Vervolgens wordt uw aanbouw gemaakt, zonder dat u zelf overlast heeft van de verbouwing.

Vele mogelijkheden

Er is veel mogelijk op het gebied van prefab aan- of uitbouw. Wilt u meer ruimte creëren? Kies dan voor een dakkapel, een keukenaanbouw, een serre of dakopbouw. Alles is op maat te maken, in de stijl die u wenst. De aanbouw wordt in de fabriek gemaakt, vervolgens getransporteerd naar uw woning en binnen enkele dagen kunt u genieten van het resultaat. Vraag eens geheel vrijblijvend een offerte aan en vraag naar de mogelijkheden.

Waarom kiezen voor een prefab aanbouw?

Met een prefab aanbouw geniet u van veel voordelen, u heeft namelijk te maken met lage bouwkosten, minimale overlast thuis van de verbouwing en daarnaast is het ook nog eens milieuvriendelijk. Met de juiste aanbouw zorgt u bovendien voor een flinke meerwaarde van uw woning. Een dakkapel of dakuitbouw zorgt bijvoorbeeld voor meer ruimte en licht en is in veel gevallen in enkele dagen te realiseren! Kiest u voor een prefab aanbouw? Dan kiest u voor een snelle verbouwing, zonder overlast.

Offerte aanvragen

 
Aanbouw Expres heeft jarenlange ervaring op het gebied van terrasoverkappingen, erkers, veranda’s en serres.

Comments are closed.