Aanbouw leads ontvangen

Aanbouw leads ontvangen

Bent u als bouwbedrijf of aannemer geïnteresseerd in deelname aan Aanbouw Expres? Dan heeft u hier de mogelijkheid om zich aan te melden. Rechts van deze pagina ziet u het contactformulier staan. Wanneer u deze volledig invult nemen wij spoedig contact met u op om de diverse mogelijkheden te bespreken. Het is een vrijblijvende aanvraag, dus het verplicht u uiteraard tot niets.

Alleen opdrachten in uw eigen regio

Het unieke van ons systeem is dat u alleen opdrachten (leads) ontvangt uit de regio waarin u werkzaam bent. Wij hebben jarenlange ervaring in het werven van leads voor het MKB. U kunt hier dus van mee profiteren! Op exact dezelfde wijze als u ons gevonden heeft, zijn er dagelijks vele potentiële klanten in uw regio die op zoek zijn naar uw dienst. Dus wilt u extra opdrachten ontvangen in deze moeilijke tijd? Neem dan eens contact met ons op.

Wij hanteren een no-cure, no pay werkwijze. Dus u betaalt alleen als er daadwerkelijk een opdracht is binnen gehaald. Geen maandelijkse abonnementskosten! Heeft u interesse? Vul dan even het contactformulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Wilt u ook aangeven wat uw werkgebied is? Dan kunnen wij uw vraag beter beantwoorden.

Vriendelijke groet,
Team Aanbouw Expres

Bedrijf aanmelden

  Uw naam

  Bedrijfsnaam

  KvK-nummer

  Telefoonnummer

  Emailadres

  Woonplaats

  Aantal medewerkers

  Gewenst aantal leads per maand

  Werkgebied

  Bericht


  Anti-spam captcha
  Vul code in:

   
  Dagelijks krijgen wij aanvragen in uw regio. Potentiële klanten die op zoek zijn naar uw dienstverlening!

  Comments are closed.